top of page
Fästpunkt 1

Delta i studie om kognition och hjärnan

Vi har ofta flera studier på gång och letar ständigt efter deltagare som vill testa hur just deras hjärna fungerar genom att delta i ett av våra forskningsprojekt. Att delta i en studie hos oss brukar ta ungefär 60 minuter och kan ske hemifrån eller på vårt kontor på Drottninggatan i Stockholm. 

Efter ditt deltagande får du återkoppling i form av ditt resultat. Det visar vilka förmågor som undersökts, samt dina styrkor och svagheter. Om du är intresserad kan du fylla i formuläret till höger.


Vänligen observera att om du har något tillstånd som påverkar din kognition kan du bli exkluderad från studien. Det gäller exempelvis om du har nyligen fått en stroke eller om du lider av en neurodegenerativ sjukdom. Är du osäker kan du göra en anmälan så återkommer vi.


Studiebeskrivning 2020-2022 (normstudie)


Mindmore erbjuder digitala kognitiva test som idag används på ett antal kliniker i Sverige. De traditionella testerna som Mindmore baseras på används av neuropsykologer världen över. I samband med COVID-19 har Mindmore fått många förfrågningar om digitaliserad distanstestning: att istället för att testa på kliniken, testa hemma från patientens egna dator eller surfplatta. Vissa av testen har nu blivit anpassade för detta, men behöver valideras innan de kan användas inom vården: fungerar testen som väntat? Finns det en skillnad på test som utförs på distans och på plats? Ditt deltagande kommer hjälpa oss att svara på den frågan, och på lång sikt hjälpa patienter med kognitiv svikt som inte har möjlighet att komma till kliniken.


Forskningspersoninformation

Anmäl intresse här
På vilket språk du vilja göra testen på?

Tack så mycket! Vi återkommer så snart som möjligt

bottom of page