top of page

Om Mindmore

På vårt huvudkontor i Stockholm är vi ett mångsidigt team som delar samma passion – att förbättra livet för människor med en kognitiv påverkan.  

Vi jobbar för att synliggöra hjärnhälsa.

Mindmores styrelse

Fästpunkt 1
Styrelsemedlem 1
  • LinkedIn

Regina Sipos, en erfaren VD och professionell styrelseordförande. Hon är också en ängelinvesterare med hållbara techbolag i sin portfölj inom områdena digital hälsa, edtech och greentech.

Regina har stor erfarenhet av både växande och mogna företag. Hon ger råd om turnarounds, sätta upp framgångsrika team, börsintroduktion och ledarskap.


Styrelseordförande i Mindmore sedan 2021

Olof Svanberg, företagare inom digital marknadsföring. Vid sidan av sina studier vid Handelshögskolan i Stockholm har han jobbat som digital strateg & PA åt Lars-Henrik Friis Molin (Universum Group) samt interim CEO för Saeid Esmaeilzadehs (Serendipity Groups) privata ägarbolag.

 

Idag jobbar han för det familjeägda investmentbolaget Svanberg & Co som Investment Manager samt att  han representerar bolaget i fyra stycken styrelser, däribland Mindmore.Styrelseledamot i Mindmore sedan 2021

Styrelsemedlem 2
  • LinkedIn
Styrelsemedlem 3
  • LinkedIn

Donna Hanafi, en aktiv ängelinvesterare och för närvarande produktchef för Confidence av Spotify.

Innan hon investerade hade Donna ledande positioner på prisbelönta tekniska startups som tictail.com och mentimeter.com. Donna har stor erfarenhet av tillväxt, produkt och marknadsföring i tidiga startups. Donna, som investerare och styrelseledamot, ger även råd till startups om deras produktutveckling och om vikten av att vara kundbesatt.

Styrelseledamot i Mindmore sedan 2021

Anders Gustavsson, hälsoekonom specialiserad på Alzheimers sjukdom och medgrundare av Quantify Research, ett konsultföretag med 50 anställda som tillhandahåller tjänster inom hälsoekonomi, resultatforskning och verkliga bevis till främst läkemedelsindustrin.

Han har en MSc från Handelshögskolan i Stockholm och en doktorsexamen från Karolinska Institutet, Sverige. Anders är en aktiv forskare med över 50 referentgranskade vetenskapliga artiklar. Han är medlem i Project Alzheimer’s Value Europe och styrelsen för International Pharmaco-Economic Collaboration on Alzheimer’s Disease.

Styrelseledamot i Mindmore sedan 2019

Styrelsemedlem 4
  • LinkedIn
Styrelsemedlem 5
  • LinkedIn

Per Holmkvist, civilingenjör i industriell teknik från Chalmers University of Technology och University of California Berkeley, är en erfaren kommersiell och digital transformationsledare, entreprenör och investerare.

Han började på Accenture och grundade och ledde mobilspelsutvecklaren BlueFactory och digitala kreativa konsultföretaget Mobiento. Han fungerar för närvarande som Chief Digital Officer på börsnoterade kökskoncernen Nobia. Dessförinnan var han Digital Health Lead för Deloitte i Australien, och ledde företagets Virtual Health Proposition.


Styrelseledamot i Mindmore sedan 2021

Vi på Mindmore

Medarbetare
Sara Wallén
Grundare/VD
Medarbetare

Enes Berber
Kvalitetssäkringschef

Medarbetare
Wobbie van den Hurk
MSc, Ph.D. Candidate
Forskningschef
Medarbetare

Simon Landeholm

Tekniskt produktansvarig

Medarbetare

Jonas Holmer

Utvecklare

Medarbetare

Frida Strömgren
Leg. Psykolog
Kundansvarig

Medarbetare

Erik Hennig

Operativt & Finans ansvarig

Medarbetare
Joakim Åström
Sälj & Marknad
Medarbetare

Max de Croy
Utvecklare

Medarbetare

Axel Söderlund

Produktchef

Gör skillnad –
på riktigt

Hos oss på Mindmore är det teamet som utgör grunden för företaget och vi har ett stort fokus på att våra anställda ska trivas och utvecklas i sina roller. Varmt välkommen till en arbetsplats som gör skillnad – och tänker utanför ramarna.

Humblebrag

Nyhet om Mindmore
Nyhet om Mindmore
Nyhet om Mindmore
Skärmavbild 2024-04-30 kl. 11.27.04.png
Nyhet om Mindmore
Nyhet om Mindmore
bottom of page